Blog

Blog posvećen veb tehnologijama.

Najbolje slajder ekstenzije za Joomla web sajt

Najbolje slider ekstenzije za Joomla web sajt

Slajderi su često neizostavan deo jednog web sajta i izbor najboljeg rešenja ponekad predstavlja pravi izazov. U ovom članku ćemo opisati 10 najboljih Joomla ekstenzija za kreiranje slajdera na vašem web sajtu.

Najnoviji trendovi za SEO optimizaciju u 2019 godini

SEO Optimizacija web sajta u 2019 godini

Da li razumete posetioce vašeg veb sajta? Jeste li se pripremili za trendove i promene u optimizaciji pretrage (seo) vašeg veb sajta za 2019 godinu? Pomenućemo nekoliko bitnih stvari na koje treba obratiti pažnju.

Kako optimizovati brzinu Joomla sajta

Kako optimizovati brzinu Joomla web sajta

Svi znamo da je brzina jedan od najvažnijih faktora za uspeh sajta, ali zašto? Saznajte kako da optimizujete brzinu vašeg Joomla sajta u ovom članku.

Kako optimizovati i kompresovati slike na sajtu

Kako optimizovati i kompresovati slike na web sajtu

Optimizacija slika na sajtu je važan deo izrade jednog sajta, jer što je veličina slika manja to će rezultirati bržim učitavanjem vašeg sajta prilikom poseta. Saznajte kako da bez muke optimizujete slike na vašem sajtu sa dostupnim alatima na internetu.

Osvojite komercijalne Joomla šablone i ekstenzije

Takmičenje: Osvojite komercijalne Joomla šablone i ekstenzije

Ko kaže da se ne može dobiti nešto kvalitetno na internetu! Rešili smo da organizujemo nedeljna i mesečna takmičenja u kojima možete osvojiti Joomla šablone i ekstenzije. Za više detalja pročitajte ovaj tekst.